Site Logotype

Kennismaken
Eerst weten wie ik ben en of ik jou wel kan helpen? Dan doen we eerst een kennismaking (30min, gratis) Dat kan in de praktijk of online. Ik hoor dan graag van jou waar je tegenaan loopt en waar je naar toe wilt. Ik kan je dan vertellen of ik je kan helpen en zo ja, op welke manier.

Soort behandeling
Ik bied verschillende soorten behandelingen aan: acupunctuur, kinesiologie, reflexintegratie en holistische EMDR. Heb jij een voorkeur of juist een afkeur voor een therapievorm, dan is dat helemaal prima. Houd je niet van naalden, of vind je de spiertest maar ‘bijzonder’, laat me dat dan weten. Dat mag gewoon in de sessie zelf. Anders laat ik graag het lijf bepalen wat we gaan doen, waarmee jij en je lijf het meeste geholpen zijn in relatie tot je klacht.
Wil je graag een holistische EMDR-sessie, dan hoor ik dat graag van tevoren. Dan kan ik voor de echte sessie nog contact met je opnemen waar je tegenaan loopt en mijn voorbereidingen voor de sessie treffen.

Tijdsduur
Voor acupunctuur, kinesiologie en reflexintegratie neem ik 75 min. de tijd.
Holistische EMDR duurt gemiddeld 120 min.

Kosten
Een sessie acupunctuur, kinesiologie of reflexintegratie kost 80,- incl. BTW. Ben je aanvullend verzekerd, dan kun je de factuur naar de zorgverzekeraar opsturen en krijg je een deel terug.
Een sessie holistische EMDR kost 125,- excl. BTW. Deze kun je niet indienen bij je zorgverzekeraar.

Afspraken verzetten of annuleren
Soms gebeurt er iets waardoor je onze afspraak moet verzetten. Dat is geen probleem! Het snelste is, om mij een appje te sturen op 06-15632790 en dan kijken we samen naar een ander moment.
Als je dit meer dan 24 uur voor de afspraak doet, kan dit kosteloos. Binnen de 24 uur mag ik een factuur versturen, immers ik deze tijd voor jou gereserveerd.
Wil je een afspraak annuleren? Ook dat kan. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bij het verzetten van een afspraak.

Factuur en betaling
Per sessie stuur ik een factuur. Ben je aanvullend verzekerd, dan kun de factuur opsturen naar de zorgverzekeraar. Zij vergoeden jou dan een deel van de sessie.
Voor de betaling van de factuur stuur ik een KNAB-betaalverzoek. Betaal je liever per bankoverschrijving? Ook dat is mogelijk.
Mocht het bedrag een drempel zijn, neem dan contact met me op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wat neem ik mee en trek ik aan
Je hoeft geen handdoeken oid mee te nemen, die heb ik voldoende gewassen op voorraad.
Qua kleding is het het fijnst, als je lekker zittende kleding aan hebt, waarin je goed kunt bewegen. Een strakke kokerrok is voor een kinesiologie- of reflexintegratiesessie niet zo handig.

Aantal benodigde sessies
Ik kan op voorhand niet zeggen hoeveel sessies je nodig gaat hebben. Dat hangt af van jouw klacht, hoe snel jouw lichaam het oppakt, maar ook de therapietrouw. 
Gemiddeld zijn er 5 sessies nodig om een verandering blijvend in gang te zetten en met 10 sessies ben je vaak klaar. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen hierop.
Daarnaast zie ik steeds meer mensen die mijn therapievorm preventief inzetten. Zij komen elke 4 weken/6 weken/… voor een ‘APK-tje’. Zodat zij lekker in hun vel blijven zitten, zodat zij de stress beter kunnen hanteren, zodat zij klachtenvrij blijven, of tijdig erop in kunnen grijpen. Ik kan deze manier van voor jezelf zorgen alleen maar toejuichen.

Staat jouw vraag er niet bij?
Mail dan naar info@praktijkenerqi.nl, bel/whatsapp naar 06-15632790 of vul het contactformulier in.